RUMSBOKNING

Denna sida samlar det du som har IOGT-NTO-huset på Stora Essingen som arbetsplats behöver ha tillgång till för att boka gemensamma rum.

Rutin för rumsbokning i förväg

För att boka IOGT-NTO-huset på Stora Essingens gemensamma rum i förväg så går du igenom följande steg:

1. Kontrollera tillgängligheten – tryck på Öppna kalender för det rum du vill boka i tabellen nedan och kontrollera att rummet är tillgängligt den tiden

2. Bjud in bokningsadressen som deltagare till mötet – när du skapar och bjuder in till ditt möte så lägger du till rätt bokningsadress i tabellen nedan till mötets deltagare. Innebär tiden inte en dubbelbokning så kommer rummet att godkänna din bokning.

Möten kan bokas som längst 180 dagar i förväg och vara som längst 24 timmar långa. När mötet sedan ska börja är det viktigt att komma ihåg att checka in på rummets bokningspanel

Rutin för bokningspaneler

Varje rum är försedd med en bokningspanel vid sidan om sin dörr. Denna lyser grönt när rummet är ledigt, gult om ett möte snart ska börja och rött om rummet har ett pågående möte. Panelen används till att checka in på möten som bokats i förväg. Via panelen går det också att boka rummet på plats samt justera pågående möten.

  • Checka in – från 15 minuter innan till 15 minuter efter mötets starttid så syns knappen Checka in på bokningspanelen. Om ingen checkar in under denna tid kommer rummet att ta bort bokningen. Detta gör så att bokningar ingen utnyttjar inte ligger i vägen för andra att använda rummet.

  • Boka rummet på plats – när panelen lyser grönt så syns även knappen Boka rum. Via den går det lätt att spontant boka rummet antingen 30 minuter, en timme eller två timmar.

  • Justera pågående möten – när ett möte pågår och panelen lyser rött så syns knappen Modifiera. Via den kan mötet vid behov förlängas med upp till en timme. Det går även att avsluta mötet tidigt.

Plan 6, IOGT-NTO-huset, Stora Essingen

 

Rumsnamn

Bokningsadress

Bokningskalender

Maj-Lis Lööw [email protected] Öppna kalender
Hilding Friman [email protected] Öppna kalender
Ingrid Levén [email protected] Öppna kalender
Ruben Wagnsson [email protected] Öppna kalender
Stig Kroon [email protected] Öppna kalender
Lilla konferensrummet [email protected] Öppna kalender

 

Ritning över de gemensamma utrymmena på plan 6

Varje organisation i Sobernet är ansvariga för deras medlemmars konto.
Klicka här för att kontakta din organisation: Kontakt

Dina personuppgifter och din integritet är viktiga för oss och vi följer respektive organisations integritetspolicy. Läs mer här